top of page
Empty Room

Om oss

Välkommen till din byggMarväxt Snickeri AB företag. Vi är ett mindre företag som kan genomföra alla slags byggarbeten, alltid med kvalitet och kunder och fokus. Vi gör alla jobb, stora och små, åt både privatpersoner och företag. Vi utgår från Höör, men har hela Skåne som arbetsområde. Vi gör allt inom reovering. Bygger kök, uterum och altaner, byter fönster, lägger golv, målar och mycket mer. Vi har egna bilar och en Komplett uppsättning verktyg och samarbetar med kompetenta hantverkare inom VVS, el . Du är välkommen att kontakta oss när du vill, så tveka inte att höra av dig för att boka ett förutsättningslöst möte.

20230524_132304.heic

Våra mål

Vårt uppdrag är inte bara att bygga solida, vackra och funktionella produkter och strukturer för våra kunder, utan också att etablera långsiktiga och förtroendefulla relationer. De flesta av våra projekt är resultatet av muntliga rekommendationer från tidigare kunder. Därför är det så viktigt för oss att utföra våra uppgifter väl. Vi tror också på att använda material av högsta kvalitet för att säkerställa en riktigt bra slutprodukt - varje gång.

Keys To The New Place

Vårt företags historia

Staden Skåne saknade ett lokalt företag som fungerade som ett bygg- och efterbehandlingsföretag och som erbjuder bekväma tjänster till invånarna. Efter några dåliga erfarenheter och nedslående produkter från andra lokala företag, kom Marväxt Snickeri på idén att starta ett företag som faktiskt skulle leva upp till sina löften om kvalitet och kundnöjdhet.

bottom of page